lørdag den 16. juni 2012

U10: I Munkebo til sæsonens sidste FBU-stævne

5 friske U10 piger mødte op på Marienlyst til middag i dag - lørdag. Turen gik til Munkebo, hvor sæsonens sidste FBU-stævne skulle afvikles. Vi var ramt af sygdom, så truppen bestod blot af 5 spillere; Katrine, Amalie, Freya, Julie (debutant) og Tiffany. Også i Munkebo var der frafald (Dalum), så vi skulle kun spille to kampe. Vi lagde ud mod Munkebo i gult. Et helt nystartet hold som kæmpede godt. Det var dog ikke mange gange, de kom på vores banehalvdel i første halvleg - så Freya (målmand) røg i marken i anden halvleg, for at røre lidt bold. Kampen bød på flot forsvarsspil, fra i særdeleshed Amalie. Julie bidrog med flotte taklinger og leverede lovende spil fra venstre kant. Og Katrine præsterede mange flotte spilninger til vores angrebsspiller Tiffany, som havde mange fine skud på mål.

Kampen endte 5-1. Det skal her bemærkes, at vores debutant Julie kom på scoringslisten med et rigtig flot mål. Godt gået Julie.
Anden kamp var mod Fjordager-pigerne, som vi kender fra tidligere. Det er tydeligt at se, at disse piger træner seriøst til hverdag. Kampen bød på mange ligeværdige dueller. Vores piger trak dog det længste strå, godt hjulpet på vej af holdets sammensætning af både rutinerede og mindre rutinerede spillere. Kampen blev vundet 5-2.
Det var sidste stævne på 5-mands bane. Og vi glæder os til efter sommerferien, hvor vi alle spiller på 7-mands bane. Bo og jeg har nemlig til efterårssæsonen tilmeldt hele tre hold i U12 rækken, et til A, B og C puljen. Det bliver spændende, og der bliver helt sikkert mange kampe og udfordringer til jer alle.