mandag den 12. marts 2012

U11a – Modvind i Middelfart

U11a holdet indledte udendørssæsonen med en træningskamp mod Middelfarts u11 piger. Selvom vi har haft rigtig godt styr på Middelfarts piger i stort set alle indendørsturneringer, så må vi sande at indendørs og udendørs er to forskellige ting. Fra kampens start var det tydeligt at Middelfart var opsatte på at presse os højt på banen så vi ikke fik ro til det gode pasningsspil, som efterhånden er blevet vores varemærke. Da vi samtidig så lidt rustne og passive ud i nærkampene så var det Middelfart som kom bedst fra start.

Som halvlegen skred frem fik pigerne dog vist flere prøver på det gode positionsspil ligesom at chancerne også begyndte at dukke op. På en af disse fik Hanna (billedet) scoret sit første mål med en flot placeret inderside ligesom at Katrine havde en gylden mulighed for at udbygge føringen inden pausen. En lige første halvleg endte således 1-0 til BM.

I anden halvleg fik Middelfart vinden i ryggen og gik endnu højere op på banen, hvilket i perioder gjorde det svært for os at spille bolden rundt. Trods mange passager med godt pasningsspil, så gav det også mange boldtab og farlige situationer på egen halvdel. Dette overtag udnyttede Middelfart til at vende kampen fra 0-1 til 4-1.

Alt i alt en super god træningskamp for vores piger, som blev udfordret af nogle dygtige og arbejdsomme Middelfart piger. Men vi er klar til revanche når vi har fået lidt flere undendørs trænings pas i benene… J