onsdag den 27. april 2016

U15 Piger: Intens start i drenge mesterrække

Før denne sæson var vi meget usikre på om vi skulle rykke op i drenge mesterrækken eller blive i A rækken. Vi havde med en andenplads ”kvalificeret” os til mesterrækken, men frygtede også at modstanden kunne blive for voldsom. Det blev til en afstemning i gruppen, hvor valgmuligheden ” Mange gode udfordrende kampe, hvor vi sandsynligvis vil tabe de fleste.” vandt med flere længder.
Nu er vi kommet godt i gang med turneringe og kan efter 2 meget intense kampe konkludere at det ligner et perfekt match til vores piger. Højt tempo, drenge som vil spille fodbold og det der ligner 8 meget ligeværdige hold i rækken. Indtil er alle kampe i rækken endt uafgjort eller med 1 måls sejre!

Marenlyst – Assens 1-2
Træneren må indrømme at han var noget nervøs inden kampen. Dels havde Assens i deres åbningskamp spillet 2-2 mod Tommerup (som vi sidste år havde svært ved at matche) og dels havde vores optakt i marts været noget rod med skader, sygdom og påskeferie i et samsurium. Vi var meget usikre på hvor vi stod mod et at de formodede tophold i rækken.
Det var da også drengene som kom bedst fra start og kunne ved halvleg læne sig op af en sikker føring på 2-0. Men drengene fik kampen igennem kamp til stregen og med reduceringen til 1-2 i anden halvleg bølgede kampe frem og tilbage. Drengene havde måske en smule overvægt i spil, men chancemæssigt var det helt lige og en meget godkendt indsats af pigerne.

Marienlyst3 (drenge) – Marienlyst2 (piger)  2-1
Marienlyst3 dækker over klubbens ambitiøse U13 hold som både har en meget ihærdig træner og nogle talentfulde drenge, hvor specielt et par stykker af dem voldte pigerne problemer i perioder. Det var to hold som stod godt til hinanden og som ville frem på banen, så det blev en intens kamp med højt pres fra begge sider og i perioder meget højt tempo. Vi havde luret at drengene var meget boldsikre og hurtig på fødderne og skulle derfor undgå omstillinger på egen halvdel. Da drengene samtidig praktiserer 3 mands forsvar så spillede vi derfor en smule mere direkte end normalt. Det høje pres og direkte spil gav også pote i starten med flere store chancer til pigerne. Desværre hoppede bolden på stregen et par gange og som det ofte sker, når man ikke scorer, så går det galt i den anden ende.
Kampen igennem blev der løbet og kæmpet så det var en fornøjelse og slut resultatet 2-1 drengene virkede lidt ærgerligt set i lyset af mange brændte chancer.  Med det bekymrede nu ikke trænerne, som havde noteret endnu en flot præstation og et rigtig godt resultat set med udviklingsøjne.