fredag den 12. september 2014

U14 (drenge): Hæsblæsende start mod Fjordager. 0-5

Kampene mod Fjordager giver altid lidt ekstra spænding i omklædningsrummet inden kampen. Dels har vi to piger som kommer fra Fjordager og dels kender rigtig mange af pigerne og drengene hinanden indbyrdes fra skolerne. Pigerne var da også meget opsatte på at de denne gang skulle have revanche for de seneste knebne nederlag mod samme Fjordager hold. Men det var drengene desværre også. Fjordager kom blæsende fra start og havde klare ambitioner om at vise pigerne hvem der var det bedste hold. Starten blev en tro kopi af KFUM kampen med den lille forskel at Fjordager var bedre til at udnytte deres chancer end KFUM og vi fik denne gang ikke scoret på vores ellers oplagte målchancer i slutningen af halvlegen. Stillingen efter 20 min var således 4-0 til Fjordager og trods en rigtig god BM periode de sidste 10 min lykkedes det alligevel Fjordager at punktere al spænding i kampen med en contrascoring i de døende sekunder af 1h.

Den sidste scoring gjorde ondt på nogle af pigerne, og det krævede en lille peptalk i pausen. Aftalen blev at vi startede 2h med stillingen 0-0 og straks var piger tilbage på sporet. 2h blev en lige og afvekslende kamp, hvor begge hold burde have scoret 1-2 mål yderligere. For vores vedkommende kunne vi notere 2-3 friløbere, stolpeskud og flere gode skud og indlæg som ikke gav den ellers fortjente reducering. Efter kampen var skuffelsen stor. Pigerne havde håbet på mere, men vi tabte til et bedre hold set over hele kampen. For pigernes udvikling var det en forrygende kamp. Vi blev maksimalt presset fysisk og mentalt de første 20 min men spillede helt lige op med drengene de sidste 40 min. Midtvejs i 2h gik flere af spillerne på begge hold døde, hvilket også vidner om at vi spillede i et højere tempo end normalt. Så flere af disse kampe tak!

Dagens spillere: Laura F, Amalie, Isabell, Sarah, Anna H, Thit, Freja M, Merima, Julie, Frida, Ida E, Maya, Mathilde B og Ida M