søndag den 15. december 2013

U13a: 2½ god træningskamp på sydfyn

Søndag formiddag skulle U13a holdet for anden gang prøve kræfter med det nye spilsystem 8:8 på kunstgræs Rantzausminde. Denne gang gjaldt det de velkendte hold, Dalum, Tåsinge og OB fra vores egen U13a række som skulle udfordres over 2 x 15 min.
Frida med 2 mål mod Tåsinge
Første kamp var mod OB som virkelig var indstillet på at give vores pige kamp til stregen. Højt pres kombineret med en disciplineret og arbejdsom defensiv gjorde det svært for vores piger at få dirket OB defensiven op. Det blev vores mest intense kamp på dagen og der skulle arbejdes hårdt for at komme til chancer. Vi skulle helt hen til midtvejs i 2h halvleg inden der kom hul på bylden – og så endda på contra efter OB hjørne. Kampen sluttede 2-0 til BM på mål af Katrine og Sille.
Anden kamp mod Tåsinge blev helt anderledes. Pigerne fandt hurtigt rummene bag Tåsinges 3-back-kæde og med en hurtig 2-0 føring signeret af Frida gik pusten af Tåsinge pigerne. BM spillede herefter uden nerver og Tåsinge troede ikke rigtig på det, så kampen endte med en sikker 4-1 sejr.
Sidste kamp mod Dalum blev lidt atypisk. Dalum have fået to skader og var nede på 7 mand og måtte låne Isabell for at kunne stille hold. Træneren havde lovet Isa en sodvand hvis hun kunne score mod BM, så fokus var ikke helt i top hos spillerene. Ved pausestillingen 1-0 til BM var det slut. Uden udskiftere på Dalum bænken og lidt halvsyge spillere på banen blev vi enige om at stoppe kampen så pigerne kunne komme ind i varmen. Alt i alt en god træningsdag i det sydfynske.

Dagens spillere:  Laura F, Isabell, Thit, Amalie, Sarah, Katrine, Maya, Sille, Frida og Anna